Skip to main content

Breu HISTÒRIA DEL Club Arquers Terrassa

Fundat a Sabadell el 1950 com a Club d’Arquers Sabadell, fou un dels primers clubs d’aquesta pràctica esportiva de Catalunya. Participà en el primer Campionat d’Espanya i en la primera setmana catalana (1950). Durant els anys cinquanta es mantingué molt actiu en competicions d’àmbit català i estatal.

L’activitat dels arquers de l’època es movia entre ambdues ciutats. A Terrassa, els arquers van aprofitar les instal·lacions d’un club de futbol, el Club Agut, on disposaven d’un camp de tir. Posteriorment es van haver de desplaçar a Castellar del Vallès i a Matadepera on practicaven el tir a un camp situat a les Pedritxes.

Els anys setanta, l’activitat dels arquers es va traslladar a Terrassa i prengué el nom de Club d’Arquers de Sabadell-Terrassa. Durant aquesta època guanyà diversos campionats d’Espanya de tir de camp en categoria individual i per equips, i participà en un Campionat d’Europa. Posteriorment, l’any 1995 els membres del club fundaren el Club d’Arquers Terrassa, que prengué el relleu de les activitats i assumí un paper predominant. El CA Sabadell-Terrassa va seguir actiu durant uns anys, però amb una activitat molt limitada.

Actualment el club disposa d’un camp homologat a l’aire lliure a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa i una sala coberta per a la pràctica del tir amb arc.