Skip to main content

Curs d’iniciació

El curs d’iniciació té una durada de 10 hores, distribuïdes al llarg de 5 setmanes (2 hores/1 dia/setmana). El curs es pot realitzar entre setmana o bé els dissabtes al matí.* (Cal confirmar prèviament amb el Club horaris i sessions disponibles).

També fem cursos intensius de 2 sessions de 4 hores de durada en dissabtes consecutius. Informa-te’n!

Què aprendrem

Al llarg del curs, estructurat en sessions que combinen la teoria i la pràctica en el camp de tir i/o sala, s’obtindrà una base bàsica però sòlida per a la pràctica del tir amb arc. A través d’ell, coneixeràs les diferents modalitats d’arcs existents, així com les diverses tècniques de tir en funció de l’arc.

A qui va dirigit

Aquest curs és apte per a persones de totes les edats i condicions físiques, no cal cap experiència ni coneixements previs. En el cas de nens i nenes l’edat mínima recomanada és de 8 anys.

Fes-te soci!

Un cop s’hagi fet i superat el curs el curs d’iniciació, podreu fer-vos socis del club per gaudir de la pràctica del nostre esport així com de totes les activitats que s’organitzen.

El preu del curs d’iniciació inclou la matrícula, tot l’equipament necessari per a la pràctica del tir amb arc de forma segura, grup de formació reduït, assegurança i l’entrenament per part d’un monitor federat.

Només ens cals tu! Vine i apunta’t!

Demanar informació


    Nom i cognom

    Correu electrònic

    Telèfon

    Missatge