Skip to main content

Les nostres instal·lacions

Camp a l’aire lliure

El camp de tir a l’aire lliure té una longitud de 74 metres de llarg per 28 metre d’ample, sent la seva distribució regular, permetent tenir 14 línies de tir i una disposició de dianes a diferents distàncies, des dels 10 metres fins als 70 metres. S’ubica dintre del complex esportiu de Can Jofresa (Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa), sent el terreny de propietat municipal.

El camp a l’aire lliure ha obtingut el certificat d’homologació oficial de la Federació Catalana de Tir amb Arc així com de la Guàrdia Civil a l’octubre 2022. A més a més, aquest fet possibilita al Club la celebració de jornades socials o campionats en el marc de la Federació. La instal·lació compta amb il·luminació pròpia la qual cosa permet la pràctica de tir fins entrada la tarda-nit.

Sala Coberta

El Club disposa d’una sala a cobert, prop del camp de tir, amb les següents dimensions de 23 per 6,5m., que es troba situat a cinc minuts caminant de la Zona Esportiva Can Jofresa, condicionada per a la celebració dels cursos d’iniciació per a novells, tecnificació, preparació per a la competició de sala i desenvolupament dels projectes de caràcter social.

La sala permet gaudir de la pràctica de tir en les condicions climàtiques més adverses durant la tardor, hivern o estiu, sent un espai idoni per a la preparació dels nostres arquers i arqueres.

Taller de treball

El Club d’Arquers Terrassa compta, al seu temps, amb el seu propi espai a les instal·lacions de Can Jofresa en el qual s’ubica un petit taller per als socis on poden disposar, de forma gratuïta, de les eines necessàries per fer la posta a punt dels seus arcs, ja sigui tallant fletxes, fent cordes o arreglant pales amb l’assessorament per part del Club, si cal.

Sala polivalent, bar i aparcament

Per últim, el Club pot disposar d’una sala per a les activitats de formació en les instal·lacions ZEM de Can Jofresa, propietat del Consell Comarcal del Vallès Occidental, on es realitzen els cursos que, de forma gratuïta, s’organitzen cada temporada per als nostres socis i sòcies.

A més, la zona esportiva Can Jofresa disposa d’aparcament gratuït amb un bar amb terrasseta per fer un mos o prendre una beguda amb els amics.