Skip to main content

Escola de tir amb arc: El Planter

El Planter és la nostra petita escola de formació adreçada a joves de 8 anys fins a 18 que té per objectiu impulsar la pràctica del tir amb arc entre els més joves.

El Club compta a l’efecte amb un monitor federat i amb experiència en el tracte amb els nens que lidera aquest projecte, basat en un sistema d’aprenentatge de caràcter estructurat i progressiu d’acord amb les capacitats i habilitats dels nostres nois i noies que posa sempre per endavant la seva seguretat i benestar.

Les classes tenen lloc tant al camp a l’aire lliure com en sala coberta per tal que s’habituïn a les diferents modalitats de la pràctica del tir amb arc.

El planter entrena tots els dimarts de 17:30 a 19:30* en sessions que els permet assolir les habilitats i coneixements per poder desenvolupar amb plena autonomia l’activitat, gaudir el màxim de la pràctica del tir amb arc i amb l’objectiu, si s’animen, de poder participar en un futur en competicions. Les activitats estan pensades per a fer les classes de forma dinàmica i divertida, combinant els jocs amb explicacions tècniques raonades.
(*)Horari susceptible de modificació per circumstàncies o necessitats de la programació del Club.

Amb l’objectiu d’ampliar la seva formació i fer-la, al mateix temps, alegre i diferent, el Club manté el contacte amb altres clubs per promocionar el tir amb arc entre infants. Es tracta d’un intercanvi d’experiències molt profitós, amb altres nens i nenes d’altres clubs que els permeten conèixer el món de la competició i polir la tècnica de forma amena i lúdica i sense la tensió d’una competició oficial.